Nyheter 2015

 

2015 10-18
Äntligen har jag tagit mig samman!!!
Kan inte fatta hur tiden bara flyger iväg, man uppdaterar på FB och så blir hemsidan liggande!
Så mycket har hänt, massor med fina resultat på bruksplanen, i utställningsringen och fint genomförda mentalprov.
Men också stor sorg när vi helt utan förvarning miste Karamell i en magomvridning.
Hon har betytt oerhört mycket för mig och hela familjen, vi fick en lång tid tillsammans och en härlig sista dag med promenad och mys! Hon var så pigg och glad fortfarande sin underbara blick!
På bara en timme så är läget akut, så gärna jag ville försöka med en operation, ge henne en chans få lite mera tid. Men oddsen var dåliga en stor operation med stora risker för komplikationer, hon fick somna i min famn. Jag vet att det var rätt att det inte tjänar något till att ångra, att tänka om bara... Men ändå, trots att hon var 11,5 känner jag att vi miste henne för tidigt hon var glad och pigg det fanns tid kvar om bara inte .......

Men nu skall vi släppa sorgen och tänka på alla rolig saker som hänt i år för vilket år vi haft!
Massor av framgångar i utställningsringarna med Sally i spetsen som gjorde det igen!
Årets mest framgångsrika hund på Boxerklubbens utställningar. Även i år spännande in i det sista.
Mega Grattis till Mia och vackra Sally.

4 nya Champions!!!
SEUCH Korad LPI Engelaiz Xpectation, SEUCH SE V-15 Korad Engelaiz Testarossa, SEUCH Korad Engelaiz Vancouver och SEUCH Korad Engelaiz Wembley!
Alla har gjort det bra, Sally & Wallander med cert på special, Havannah Svensk Vinnare och Wembley med 2 Bir, 1 Bim och Cacib och Big 4 på SKK/SBK utställning.

Breeze CK och klassvinnaren i jkl på 5 av de 6 boxerspecialer han deltagit i, dessutom placerad i Bhkl och SM vinnande junior. Fina veteranerna Tispe och Jaffa som radat upp Ck och placeringar, Mojo Bir veteran och placerad som Bis 3 på SBK. Placering i BT till Rut Samt massor med placeringar och CK utöver detta Penny, Hexa, Umbra, Tarraz, Fika, Avicii, Brandy,Troja och Crozz.

Inte har det gått sämre på bruks/lydnadsplanen!
1 Cert och 1 certpoäng till Team Tarraz i Elit rapport. Fika & Kristin uppflyttad till och godkänd i Elit spår, samt lydnadsklass Elit. Gnister & Monica uppflyttade till Elit spår. Wembley & jag uppflyttade till Hkl spår. Sally & Mia uppflyttade till hkl sök och 1a pris i lkl II. Penny & Lotta godkända i Elit spår och Yatzi & Jenny BHP I. Wallander med Bengt, Ann-Marie & Annelie godk lkl spår. Yra & Nina uppfl till Lkl sök. Yalla & Anna uppfl till lkl spår. Alizee & Liselotte uppfl till lkl spår och Avicii & Kenneth 1a pris i lkl I. Acca & Åsa avancerar i agility Har jag glömt någon tro!? I så fall så får ni hjälpa mig. Fler bilder på alla duktiga ekipage kommer...

Korning för X-kullen, dessutom har alla i U-kullen nu gjort exteriör beskrivning så vi har 6 korade hundar hittills i år och genomfört MH för B-kullen.

Kennelläger 24-27 sept på Tånga Hed blev kanon!
25-30 pers som tränade i grupper.
Valp, spår, sök och rapportträning. Det blev även en del lydnadsträning, socialträning och bettövningar. Även om vi så klart saknade Karlsborg så fungerade det jättebra på Tånga. Fina marker hade vi, kanon med lydnadsplaner på Schäferklubben Vårgårda och tur med vädret hade vi också.
Stort tack till er alla för en härlig helg och all hjälp.

Med tanke på så mycket nytt som hänt sen hemsidan uppdaterades sist så återstår självklart en hel del arbete på flera sidor. Sidor som "våra hundar" och "Tävlingsekipage" och "Valpar" är nu först ut att aktualiseras och de kommer uppdateras löpande.

//Marlene

 nyheter-okt-15


2015 03-07
Resultat & valpar!
Då så 2015, nu är vi på G!
Mega Grattis till Mia & Sally vinnare av Peggy Ceders MP och Barbro Rydins MP samt Allroundboxern VP. Och Avicci Boxer SM Juniorvinnare.
Pernilla o Tula vinnare av Gunnefeldts VP Och så vann vi uppfödarpriset i år igen!!!

Kommer även att finnas massa fina placeringar på listorna när dessa kommer ut, skall bli spännande!

Året avslutades bra med en fin L-test av Asta! Grattis Robban, hoppas bara det blir lite ”mammledigt” för Asta innan hon startar sin nya karriär.
Grattis även till Yvonne och Havannah som inledde året med att ta sitt 1:a cert på SKK My Dog.

Umbras fina valpar är nu hos sina familjer och uppdatering av deras sida är på G.
Dessutom hoppas vi på en riktigt spännande kull i vår. Asta är parad och mer om det

uppfodare-vp-14


2014 - 2013 - 2012 - 2011 - 2010 - 2009 - 2008